De populairste interieur trends

 

Interieurstyling verandert voortdurend van trends. Ieder seizoen zien we weer andere kleuren, vormen en materialen terugkomen in de winkels. Dit kan het lastig maken om te kiezen. Je wilt immers graag de perfecte balans tussen jouw persoonlijke smaak, en de populaire trends zien te vinden. Om je een beetje op weg te helpen, staan hieronder drie populaire trends.. En twijfel je toch nog? Dan kun je altijd nog de professionele designers van interieur design Utrecht om hulp vragen.

Opvallende lampen

Licht is in iedere ruimte van ongelooflijk groot belang. Maar vooral in de ruimtes waarin veel tijd word doorgebracht, zoals bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken. Helaas zijn niet alle huizen uitgerust met grote ramen. Daarom is het in de kamers waar minder natuurlijk licht binnenkomt, goed om extra lampen aan te brengen. En dit hoeven niet langer onopvallende lampen te zijn. Tegenwoordig is het zeer populair om te kiezen voor opvallende, designer lampen die naast het nodige licht, ook een artistiek en modern tintje toevoegen aan de kamer.

Velvet stoelen

Één van de meest populaire trends op het gebied van interieur, zijn de velvet stoelen. Waar deze trend ooit begon bij de comfortabele huiskamerstoelen, is de trend momenteel ook terug te vinden in eettafelstoelen en zelfs in de nodige bureaustoel. Velvet is een stoere stof, die toch heel zacht oogt, en staat stoer in vrijwel iedere ruimte. De velvet stoelen zijn ook vaak verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat je helemaal de kleur kunt uitkiezen die past bij de rest van je interieur.

Ronde tafels

Een andere populaire trend zijn de ronde tafels. In tegenstelling tot de velvet stoelen is deze trend juist begonnen bij de eettafels, en uitgebreid tot salontafels en bijzettafeltjes. Door het vermijden van de harde hoeken in tafels, oogt de ruimte vaak groter. Waardoor ronde tafels perfect zijn voor kleinere ruimtes en woningen. Daarnaast kun je je ook niet stoten aan de scherpe rand van een ronde tafel, wat altijd mooi is meegenomen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *