Het kopen van jouw droomhuis

 

Ben je van plan om een huis aan te kopen? Dan moet je op zoek naar een erkende makelaar die een bemiddelende rol speelt bij de aan- en verkoop van onroerende zaken. Inwoners van Voorburg en omgeving kunnen dan een beroep doen op Makelaar Voorburg. De makelaar is in staat om op uiterst professionele wijze te onderhandelen over de koop van jouw droomhuis. De makelaar kent zowel de kleine lettertjes als de trucs die door verkoopmakelaars worden toegepast. Natuurlijk is hij ook uitstekend op de hoogte van de huizenprijzen in Voorburg en omgeving. Hij kan dus een goede inschatting maken van de reële vraagprijs voor jouw droomhuis. De makelaar behartigt jouw belangen en doet er alles aan om jouw droomhuis voor een aantrekkelijke prijs te bemachtigen.

Bemiddeling bij het huren van een huis

Ben je op zoek naar een huurhuis? De makelaar beschikt over de kennis en expertise om een bemiddelende rol  te kunnen spelenspelen bij de verhuur van onroerende zaken. Bovendien beschikt hij over een groot netwerk. Wie op zoek is naar een huurhuis kan bij de makelaar zijn wensen kenbaar maken. Er wordt bij het zoeken naar een geschikte huurwoning gewerkt volgens het principe 'no-cure, no pay'. Dat betekent dat je de makelaar moet betalen als hij er daadwerkelijk in slaagt om een huurhuis voor jouw te vinden.

Een door geldverstrekkers geaccepteerd taxatierapport

Heb je een hypotheek nodig. De hypotheekverstrekker zal dan vragen om een taxatierapport. Dit taxatierapport wordt door de hypotheekverstrekker gebruikt om het maximale bedrag te kunnen vaststellen dat door jou kan worden geleend.  De makelaar kan dan een door geldverstrekkers geaccepteerd taxatierapport laten opmaken. Zijn taxateur is namelijk ingeschreven in het register van het Nederlands Registers Vastgoed Taxateurs. Je krijgt dus een deskundige taxatie. Het taxatierapport van de erkende taxateur is compleet onderbouwd. 

De kosten van een aankoopmakelaar kunnen worden terugverdiend

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is een investering. Een aankoopmakelaar kan echter koelbloedig en professioneel onderhandelen. Doorgaans worden de kosten van het inschakelen van een aankoopmakelaar ruimschoots terugverdiend door zijn onderhandelingsresultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *