Geen betere kinderopvang dan bij een gastouder!

Als je voor het eerst mama of papa wordt, moet je aan heel wat zaken denken en met heel veel dingen rekening houden. Het regelen van kinderopvang is een van de zaken waar je snel mee in orde moet zijn! En waar kan dat beter dan bij gastouder Tiel? Het geeft een thuisgevoel bij de kindjes om bij een gastouder opgevangen te worden! In een huislijke sfeer, samen met een beperkt aantal andere kinderen en met een gastouder die er werk van maakt om de kinderen op een fijne, creatieve manier te entertainen!

Niets dan voordelen bij een gastouder

Kinderen die bij een gastouder in de opvang komen, komen eigenlijk terecht in een win-win-situatie. Want niet alleen kunnen ze genieten van een huislijke sfeer bij de gastouder thuis, ze maken gedurende de periode van de opvang deel uit van het gezin of de familie van de gastouder! Niets dan verwennerijtjes door iedereen die daar rondloopt! Daarnaast zijn er vaak ook nog enkele andere kindjes. Dat zijn er niet zo veel, maar wel net genoeg om te leren hoe de kinderen moeten omgaan met leeftijdsgenootjes. Op die manier worden hun sociale vaardigheden ook nog eens geoefend!

Goed voor de ontwikkeling!

Een gastouder zal steeds haar best doen om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is tijd en ruimte om samen te spelen of samen knutselwerkjes te maken. De gastouder kan ’s middags vers eten maken voor de kleintjes en samen kunnen ze er een echt gezellig eetmomentje van maken. Door de individuele aandacht voor het kind, in een kleine beschermende omgeving, wordt de ontwikkeling van de kleine kinderen optimaal gestimuleerd! In de eerste jaren van hun leven, leren kinderen ontzettend veel. Kinderen die veel gestimuleerd worden tijdens die ontwikkeling, maken een goede start waar ze de rest van hun leven op kunnen verder bouwen! Bovendien is ook de liefde en de nabijheid van de gastouder hierbij een erg belangrijke en stimulerende factor! Want al wat je liefde geeft, groeit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *