Een lekker koele kamer met airco!

Hoe fijn is het om wanneer je na een zomerse dag weer thuis komt, en je je slaapkamer binnenloopt, dat deze heerlijk koel is dankzij jouw airconditioning. Maar wat als je opeens merkt dat deze kapot is? Opeens wordt het bloedheet in jouw kamer. met name als je in een flat woont of in een huis met een plat dak is dit geen pretje! Je weet zelf waarschijnlijk niet hoe je deze kunt maken. Maar geen nood want je kunt een beroep doen op airco Pijnacker!

Onderhoud of ophangen airco!

Wanneer je op zoek bent naar naar onderhoud of ophangen van je airco ben je bij Airco Pijnacker aan het juiste adres! Je kunt bij hun hulp krijgen met service montage en dergelijken van de airco maar ook van andere elektrotechnische installaties. Ook bij het oplossen van storingen in koelingen van de airco kun je hulp krijgen. De ervaren technici weten voor bijna elk probleem wel een oplossing! Wanneer je zelf aan de airco gaat lopen prutsen heb je kans dat je nog meer schade aan brengt dus vandaar dat de hulp van een prof in dit geval wenselijk is. Hij zorgt dat je airco weer als van ouds wordt, zodat je tijdens de volgende hittegolf weer een lekkere koele kamer hebt.

Nog een voordeel van een airco onderhoud

Naast dat de monteur het vakkundiger kan maken dan jezelf, is er nog een voordeel. Er wordt gezegd dat een airco veel bacteriën door je huis heen verspreidt, zodat je sneller de kans loopt op luchtwegklachten als je de airco aanzet. Met tijdig onderhoud van Airco Pijnacker voorkom je deze nadelige effecten van de airco. Het wordt aangeraden om minimaal eens per jaar naar de airco te laten kijken. Na de servicebeurt van Airco Pijnacker kun je hem wel zelf schoonhouden. Door regelmatig de kap van de airco af te halen kun je de roosters van stof ontdoen en er een nieuwe filter in te plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *